MegaImage a deschis si la Parcfilm! Iar anul 2014 nu se putea incheia mai frumos de atat:)

In ultima jumatate a acelui an misto am avut parte de foarte multe zile de filmare pentru productii de “food and drinks”. Dupa cele doua saptamani de filmare pentru aplicatia Vodafone Taste of Romania, una in Transilvania si una in Dobrogea / Delta Dunarii, a urmat o reclama la Staropramen, unde am avut iarasi de-a face atat cu feluri de mancare cat si cu berea in cauza.

Iar in decembrie 2014 am primit un telefon de la SeniorHyper (Senior Programming) pentru a realiza continut video pentru o platforma MegaImage numita “Stam de vorba despre vinuri si delicatese”.

Urma sa filmam, cu Sergiu Nedelea pe post de sommelier, o serie de recenzii la vinuri de toate soiurile si culorile: alb, roze, rosu, spumant. Iar fiecare vin urma sa fie insotit de un “platouas”, cum ne place noua:)

De vorba cu Sergiu Nedelea inainte de inceperea filmarilor

De vorba cu Sergiu Nedelea inainte de inceperea filmarilor

Sergiu. Sergiu. Sergiu Nedelea.

Sergiu. Sergiu. Sergiu Nedelea.

Locatia a fost cum nu se poate mai primitoare si calda, la propriu si la figurat, inclusiv din punct de vedere al culorilor si atmosferei. Barul Corks din centrul vechi, Bucuresti.

Aici s-au amenajat aranjamente peste aranjamente de vinuri insotite de delicatese. Fiecare tip de vin merge insotit de anumite delicatese, asa ca de fiecare data cand se schimba culoarea vinului se schimba si aranjamentul platouasului care il insotea.

IMG_3138

Deci ne mutam de pe vin pe migdale si apoi le mancam.

IMG_3132

Filmam sau ne asezam la masa?

 

Si, precum cu cateva luni inainte filmam si salivam in timp ce Adi Hadean si Razvan Exarhu preparau si amestecau in cele mai bune mancaruri romanesti de pe diverse meleaguri, acum stateam in spatele camerelor dar ne-am fi dorit sa fim cu Sergiu Nedelea la masa, sa sorbim dintr-un vin sau altul pe care se pricepea atat de bine sa le descrie si sa le laude.

IMG_3126

Mai simte cineva aromele de piele tabacita, tutun si prune uscate din vinul asta?

IMG_3096

The Warriors and The Lady. And the Ronin gimbal.

 

Nu stiu ce au facut ceilalti din echipa dupa ce s-au terminat filmarile, eu stiu sigur ca am mers acasa si am deschis o sticla de vin. Nu mai stiu de care. Trebuia doar sa fie vin. De la Mega, of course:)

Degustare placuta tuturor! Filmele se pot vedea pe platforma stamdevorba.ro sau direct pe youtube in contul MegaImage, sau aici, doar unul, ca exemplu ­čÖé Unul dintre cele mai bune vinuri romanesti din seria prezentata de Sergiu Nedelea: