Despre noi - Parcfilm

Producție. Postproducție. Echipament filmare.

Suntem în industria video de peste 20 de ani. Din București, România, oferim servicii de producție & postproducție video în care punem toată atenția și pasiunea și furnizăm echipamente pentru filmări locale și internaționale.

Am acoperit toate speciile industriei, de la film (vezi aici detalii și premii), la videoclipuri muzicale (vezi aici detalii și premii), dar focusul nostru este advertising-ul: lucrăm direct pentru clienți locali și internaționali (Auchan, Banca Transilvania, PPC Enel, Panasonic, Technics, TBI Bank) și pentru agențiile de publicitate locale și internaționale (Publicis, McCann Eriksson, Leo Burnet, Mullen Lowe, Hogarth, Ogilvy, Headvertising, Heist Industries, Graffiti BBDO, Graffiti PR, GMP, L2, Wearesports și multe altele).

Suntem flexibili, rapizi și performanți. Serviciile noastre acoperă România și tot restul globului: ne mândrim că am ajuns să filmăm în Singapore, Honduras, Brazilia, Turcia și în toată Europa.

Echipa

Tudor Hristescu
Patron și visător principal.
Producător și regizor
Tudor Hermeneanu
Organizator de rang I.
Director de producție
Vlad Aniței
Tech geek.
Operator, Rental Manager
Ana Diaconu
Aproape elf.
Editor video
Ginela Mitroi
Stăpâna numerelor și a hârtiilor.
Administrativ
Alex Bokor
Superman editor.
Editor video, Animație
Ilinca Nanoveanu
Contesa de postproducție.
Coordonator postproducție
Luigi Enciu
Ninja de producție.
Production manager
Carlo Mihail
Tânără Speranță.
Asistent regie & Asistent producție
Ali Amir
Om de producție plurivalent
Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumnevoastră. Mai multe despre politica de cookies