La foarte scurt timp dupa incheierea filmarilor pline de savoare pentru aplicatia Vodafone Taste of Romania (link spre Google Play) a aparut un nou proiect in zona de cooking – un spot TV pentru Staropramen.

Spotul urma sa fie difuzat in cadrul emisiunii Masterchef – sezonul 2014 – 2015, unde Staropramen era unul dintre sponsori. Si unde Adi Hadean – cu care abia filmasem retetele pomenite mai devreme – urma sa fie unul dintre “masters”.

Locatia aleasa pentru filmare a fost showroom-ul KULT de pe Calea Floreasca, Bucuresti, iar omul din spatele farfuriilor pline de culoare din spot este Liviu Chiorpec (click pe nume pentru pagina de Facebook). Cata vreme s-a filmat spotul intr-una din bucatariile din showroom Liviu a tot fabricat retete aratoase in bucataria de alaturi, asistat din cand in cand de oamenii de la Lowe & Partners.

Fotografii de la reclama Staropramen

EMI_9543

Usturoi cutting in fata agentiei

 

EMI_9567

EMI_9562

Intre timp… backstage:)

EMI_9469

Liviu, pe faza in timpul filmarilor, pentru ca totul sa arate bine

 

Filmarea nu a fost deloc dureroasa din punct de vedere al timpului de executie, iar la treaba asta ne-a ajutat foarte mult si Constantin Lupescu, actorul ales sa joace rolul de chef in povestea Staropramen. Ce nu se vede in spot este ca initial a existat o secventa in care Constantin trebuia sa guste din bere inainte de a spune “savureaz-o alaturi de o mancare speciala”. Au fost multe duble; a baut multa bere fara alcool cu ocazia asta:)

EMI_9491

Aspru. Conservand energia.

EMI_9512

In fata camerei Constantin Lupescu.

EMI_9578

A 23-a sticla desfacuta. Cautand perfectiunea in arta de a face “fâssss” 🙂

 

Spotul a fost filmat pe un Canon 5D Mark III si obiective Zeiss – 50mm (cadrul general) si 100mm macro (folosit la cadrele detaliu cu farfuriile si deschiderea sticlei de bere).

O echipa excelenta a facut ca lucrurile sa se miste asa cum trebuie. Multumiri Misu Ionescu, Andrei Oana, Raul Dumitru, Miche Marcu, Bogdan “Buze”, Emilian Floares. Editul reclamei a fost realizat de Sergiu State.

EMI_9441

EMI_9494

De la stanga la dreapta: Andrei Oana, Misu Ionescu, Tudor Hristescu

 

Si ca sa nu o mai lungim atat, iata si spotul (selectati 1080p la vizionare):