FILME DE PREZENTARE PENTRU CLĂDIRI SAU ȘANTIERE CIVILE ȘI INDUSTRIALE - Parcfilm
Impact vizual pozitiv și puternic

Un film de prezentare condensează în doar câteva minute o imagine uimitoare a produselor sau tehnologiilor tale precum și toate mesajele pe care vrei sa le transmiți clienților sau partenerilor tăi.
Poți surprinde întreaga construcție a unui bloc rezidențial sau santier!
Sau poți realiza o prezentare spectaculoasă a spațiilor interioare și exterioare sau a tehnologiilor dintr-un șantier sau fabrică!

Soluții de creație

Parcfilm este un “creative studio”.
Ceea ce inseamnă că, atunci când este nevoie, putem veni în sprijinul proiectului tău cu idei, creație scenariu / concept, prin soluții interne sau prin colaborare cu creativi freelanceri din industrie, cu portofolii impresionante în advertising. Pune-ne la încercare!

Vinde și comunică eficient

Atinge publicul țintă în cel mai eficient mod!
Filmările noastre speciale captează fără greș atenția clienților, fie că e vorba de lucrări de dezvoltare pe un șantier industrial sau prezentarea unei clădiri deja finalizate și te vor face întotdeauna să privești cu mai multă atenție un film de prezentare, de promovare sau unul tehnic.

Tehnici speciale de filmare

Timelapse, hyperlapse, filmări aeriene, grafică 2D sau 3D.
Firma noastra este specializata in toate acest tipuri de “trick-uri” vizuale și le-am folosit de-a lungul anilor în numeroase proiecte de succes pentru clienții nostri.
Îți putem povesti despre felul în care le utilizăm pentru a atrage privirea și a stârni interesul.

Cum colaborăm:

Te așteptăm cu un telefon la 0722 549 346 sau un email la adresa tudor@parcfilm.ro. Stăm de vorbă, ne povestești care este proiectul pe care dorești să îl pui în valoare și găsim împreună soluția cea mai bună!

Click aici pentru pagina noastră de contact unde poți afla mai multe detalii despre Parcfilm, precum adresa pe hartă sau cum ne poți găsi în social media.

Clienții noștri

În cei peste 20 de ani de activitate în producția video, audio & foto, Parcfilm a lucrat cu un număr foarte mare de clienți locali și internaționali. Mai jos sunt listate doar câteva nume, dar realitatea este că sunt puține branduri prezente în România pentru care să nu fi lucrat până acum.

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dumnevoastră. Mai multe despre politica de cookies