Pe scurt: da, Parcfilm a filmat pe tot globul.
Clienții noștri ne-au încredințat proiectele lor, fie reclame, fie documentare, fie content video, în:
Honduras, Brazilia, Singapore, Turcia, Germania, Franța, Austria, Ungaria, și chiar și Zambia!
ss s
Cum s-a întâmplat asta? Ei bine, Parcfilm întotdeauna s-a prezentat și a dovedit că sunt un colectiv de încredere de producători cu echipe rapide de filmat și postproducție. De aceea, clienți locali au luat în considerare Parcfilm pentru filmări în alte țări, și, pentru aceleași motive, clienți străini care au lucrat cu Parcfilm pentru filmări locale în România au ajuns să ne iubească și să ne angajeze pentru alte filmări pe întreg globul.

Filmari în Honduras

ssAșa am ajuns să filmăm documentare despre cafea superbe pentru Julius Meinl / Mccann Erikson în Honduras și Austria.
s

Filmari in Turcia si Brazilia

Alte aventuri fantastice pe care le-am avut au fost în Turcia și Brazilia, în căutarea a „The Perfect Leaf”, o serie de reclame documentare pentru British American Tobacco / Graffiti BBDO.
.

Filmari in Germania

Seria noastră „Behind the scenes” pentru HBO România, pentru „Umbre”, sezonul 2, ne-a dus în Germania, Köln, unde efectele speciale au fost realizate în unul dintre studiourile majore din Germania.
.

Filmari in Ungaria

De asemenea, am avut și oportunitatea de a îl filma pe David Popovici în Budapesta, Ungaria, pentru o scurtă declarație care a devenit o reclamă TV, la o zi după ce a câștigat medalia de aur la competițiile de înot pentru juniori și seniori.
ss

Filmări in Franta

Și imaginați-vă fiorul pe care l-am simțit pe Coasta de Azur, în Franța, filmând piloți de Formula 2 și filmând în Köln, Germania, un documentar sponsorizat de Intel – totul într-o singură călătorie!

Filmări în Singapore

După câteva clipuri de prezentare filmate la București pentru Ocean Protocol, ni s-a încredințat realizarea unei serii de interviuri cu reprezentanți ai unor companii partenere Ocean Protocol in Singapore.

Filmări în Zambia

În 2015 & 2016 în Zambia a avut loc o campanie pentru alegeri prezidențiale. Timp de două luni de zile, Parcfilm a avut o echipă permanentă de filmare și postproducție în Zambia care a acoperit toate evenimentele campaniei. Editurile campaniei au fost realizate pe loc tot de către echipa noastră.

 

Toate acestea și multe alte filmări ne-au purtat pe atât de multe drumuri internaționale.
ss
Vă invităm să ne fiți parteneri în aceste filmări internaționale alături de echipa și echipamentul nostru profesionist!