David Popovici, super campionul nostru mondial la inot freestyle, a castigat in iunie 2022, la Budapesta, aurul la competitiile de 100 si 200 metri in cadrul campionatelor mondiale de inot.
Avea doar 17 ani iar medaliile erau in cadrul unei competitii de seniori!
s
David e sponsorizat de catre Edenia inca din 2021, iar noi am tot filmat cu el si cu Robert (Glinta) o serie de spoturi foarte simpatice, pe tema nutritiei, desigur. Un set de spoturi a fost pe tema smoothie-urilor Edenia iar altul despre preparatele “etnice”.
s
Ce e tare in toata povestea asta e ca am apucat sa il cunoastem si sa il filmam pe David inca dinainte de a fi mega celebru, caci faimos era inca de la inceput 🙂
s

Cum am ajuns la filmare in Budapesta?

Vestea ca David a castigat cele doua medalii a electrocutat Romania foarte rapid cu un fior placut; parca nu mai simtisem de mult asa mandrie.
s
Si evident: client, agentie, casa de productie, a pornit o agitatie spontana – “trebuie sa filmam ceva cu David, urgent!”. Atunci am propus o plecare – fulger la Budapesta, intr-o formula restransa. Intr-o singura zi s-a propus, s-a facut buget, s-a aprobat si s-a si plecat la Budapesta. Da, cam asa se misca lucrurile la Parcfilm 🙂
s
La Budapesta filmarea a decurs super bine, cu David foarte relaxat si cursiv in fata camerei.
s
Odata intorsi la sediu materialul montat a devenit brusc din material de social media – spot TV.
s
s

Echipa de filmare:
Vlad Anitei – regizor / operator
Daniel Eremia – coordonator productie