Na că am făcut-o și pe asta: am reușit să combinăm într-un singur produs un videoclip hip-hop, o reclamă la bere și un mini documentar / portret. Ce ai ieșit are numele oficial “Beck’s Equity Campaign”. Nu am stiut in ce categorie sa punem acest articol, asa ca se afla la mai multe 🙂

Povestea noastră este de fapt povestea lui Doc, de la CTC, care ne povestește greutățile prin care a trecut și drumul lui până să ajungă în punctul în care se află acum . Un om de muzică pentru care drumul nu a fost ușor, dar care s-a ținut de pasiunea lui și a reușit.

Uzinele Faur ne-au deschis din nou porțile pentru această filmare. Am filmat de-a lungul zidurilor de la Faur mulți ani de zile, pe vremea când ne ocupam cu precădere de videoclipuri muzicale. De când am început cu advertising-ul am lăsat-o mai moale cu clipurile, dar cu ocazia asta iată-ne întorși la Faur căutând pereții de cărămidă, porțile metalice, zidurile de sticlă și multe alte fundaluri care au făcut și fac în continuare din locul ăsta unul din platourile de filmare ale Bucureștiului când vine vorba de decoruri underground.

Ce s-a schimbat între timp? Locația nu mai e ieftină ca pe vremuri iar în interiorul uzinei sunt o mulțime de business uri care se folosesc de vechile hale de producție. Cu alte cuvinte locul era mult mai animat decât ne așteptam.

Pe DOC l-am urmărit cu Gimbalul Ronin din mașină timp de câteva ore prin dreptul acelui perete de sticlă.

Am folosit camera noastră Sony FS7 împreună cu setul Zeiss de obiective.

A fost o frumoasă zi de primăvară alături de prieteni de la V8 interactive, un pic mai călduroasă decât ne așteptam, o zi în care doar un singur om din echipă a reușit să facă insolație și să i se facă rău, ceilalți am scăpat doar cu cefele roșii, arse de soare.

De la productia asta avem cateva poze alb negru de la prospectie:

FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender-3 FullSizeRender-4 FullSizeRender

Si cateva color de la filmare:

IMG_1530IMG_1529IMG_1528Dupa filmare bem si noi o cola vegetariana

That’s all folks. Restul e pe ecran.

Regizor: Tudor Hristescu
DOP: Andrei Oana
Producator: Razvan Cliza
Agentie: V8 Interactive
Montaj: Sergiu State