In toamna anului 2017 Stella Artois, sub umbrela campaniei “I am what I know” / Sunt ceea ce stiu sa fac, a apelat la doua nume bine cunoscute in peisajul media pentru a-si zugravi manifestul artistic in contextul mesajului brandului.

Florin Piersic jr – actor – si Adela Parvu – designer de interior – au fost cei care au vorbit despre ei insisi in doua spoturi foarte diferite ca abordare stilistica.

Florin ne-a vorbit despre ceea ce se intampla in minutele dinaintea iesirii pe scena. Framantarile artistului gata sa dea ochii cu publicul.

Pentru aceasta, am inchiriat scena Teatrului Evreiesc de stat. Pentru ca ne-am nimerit cu acest proiect fix in saptamana Festivalului National de Teatru, am avut un program foarte strans, asa ca echipa tehnica a intrat in locatie la ora 3 noaptea, ca sa putem fi gata de filmare la 9.

Timp de ore bune ne-am invartit in jurul lui Florin pe un travelling circular de 360 de grade; la fiecare 5-6 ture faceam cate o pauza, caci toate echipa trebuia sa stea in spatele camerei si sa se deplaseze odata cu ea 🙂

Desi clipul are multe taieturi, la filmare totul s-a facut dintr-un singur cadru lung, in care la fiecare rotire Florin isi schimba setul de gesturi si atitudini iar figuratia din jurul lui avea bucati de actiune doar atata vreme cat camera o avea in vizor.

 

Pentru Adela am avut ideea unei constructii integrale 3D, care sa se dezvolte pe masura ce ea contureaza liniile unui interior de locuinta in timp ce pe voice over se deruleaza atribute ale viziunii Adelei. Adela a fost filmata pe chroma apoi, timp de 12 zile, s-a lucrat la secventele de animatie de pe fundal.

 

Producator: Razvan Macovei / Tudor Hristescu
Regizor: Tudor Hristescu
Imagine, camera, colorizare: Andrei Oana
Editor: Alexandru Capatoiu
Muzica originala: Start Rec (Codrin Lazar & Ieronim)