Cele patru povesti de mai jos sunt rezultatul a doua zile de filmare din noiembrie 2016 petrecute in bucataria lui Chef Foa, alaturi de el, invitatii lui, niste beri Staropramen si patru feluri de mancare.

Ideea misto, venita din partea V8 Interactive, a fost sa avem in platou (bucatarie) patru oameni, din zone diferite, atat cultural cat si geografic. Fiecare cu background-ul lui (ei), cu povestile de-acasa, cu ce le gatea mama cand erau mici, cu amintirile din copilarie / tinerete ale fiecaruia.

Sarcina fiecaruia a fost sa vina cu o reteta “de acasa”, pe care Chef Foa urma sa o interpreteze intr-un stil propriu.

Toate povestile s-au filmat in timp real, fara scenarii, in timp ce Foa si invitatul / invitata gateau. Mancarea gatita e pe bune, are un gust formidabil – testata pe bune de echipa la filmare! – iar dialogul e spontan. Mai taiem un morcov, mai bem o bere, ne mai amintim cum am trecut prin nu stiu ce peripetie.

Cei patru au fost: Mihai Dobrovolschi, Aylin Cadir, Dorian Buguta, Dan Byron (Daniel Radu). Iar povestile sunt aici:

 

 

 

 

Intrucat filmarile au avut loc chiar in bucataria lui Chef FOA, undeva in Baneasa, la parterul unui bloc, intr-un spatiu vitrat similar unui magazin stradal, cred ca am facut un show foarte frumos pentru toti cei care au trecut pe strada in zilele alea. 5 operatori cocotati pe cate un scaun, pe cate o masa (iar aia norocosi pe scaune), un taraboi de lumini si accesorii de filmare.

Chef FOA si Aylin Cadir in timpul filmarilor pentru Chef Xperience

Agentia V8 Interactive si Ioana Albu (client)

_DSF7039

Cristi Staicu si device-ul lui pe roti (mini dolly) pentru filmarile de making of 🙂

_DSF7064

Regizor: Bogdan Albu
Imagine: Adi Popa
Producator: Razvan Cliza
Operatori camera: Eduard Parvu, Alexandru Mihai, Paul Chirila
Making of: Cristi Staicu