Mai punem o haina, ne mai bate ploaia-n geam, nu mai pornim asa des aerul conditionat. S-a cam dus si vara 2015. Si tare draga ne-a fost.

Articolul asta e despre vara, un Gopro si un clip mititel facut de distractie, impreuna cu prietenii si familia, in timpul unei petreceri la piscina. Genul de combinatie care a rezultat in multe clipuri pe care le-am facut in calatoriile mele prin lume, fie care au fost de placere sau cu job-uri.

Usurinta de utilizare a camerei GoPro si lista nesfarsita si mereu in crestere de capabilitati fac posibile o multime de “jucarii” pe care le poti face cu ea.

O asemenea jucarie avem si aici: o dupa-amiaza de sarituri in piscina. Eram in Grecia, Lefkada, iar unele zile erau prea calde ca sa mergi la plaja, asa ca toata lumea zabovea la umbra sau prin jurul piscinei pana cand se mai racorea afara.

Acesta e rezultatul unei ore de filmari si a unei zile de edit (pentru a viziona clipul HD, click pe rotita si alegeti 720 sau 1080):

 

Totul a fost inregistrat pe o camera GoPro Hero 4 – Black Edition.
Setarile folosite: 120 fps, Full HD, Protune ON, profil imagine – FLAT.
Nu am folosit nici un accesoriu special in afara de carcasa care o protejeaza de apa. Am tinut camera in mana in timpul sariturilor.

Multumiri cu carul tuturor prietenilor si familiei:
Alexandru, Oana & Dani Florescu, Andrei, Miriam & Sonia Velicu Dordea, Toma Ceausescu, Sofia Madan, Ruxandra, Dan & Ion Hristescu.

Au fost o zi si o vara frumoase!

Clipul “A pool party and a GoPro” a fost filmat si editat de Tudor Hristescu.
Muzica: Good Vibrations – Beach Boys.