Despre campania foarte mișto cu mixuri de melodii lansată de J&B știe toată lumea. Vara asta, însă, brandul împreună cu agentia The Hub Partners au dus toată povestea la un alt nivel.

La început, când a venit spre bugetare la Parcfilm un proiect în care trebuia să aruncăm dintr-un avion, de la câteva mii de metri înălțime, un blender uriaș și să îl mai și filmăm în timp ce este agitat în aer de sky divers, mi s-a părut o glumă care nu se va realiza niciodata.

Genul ala de proiect care e propus clientului si care nu va trece niciodata din cauza bugetului; asa ca or fi zis “hai sa vedem totusi cat ar costa” si, next thing, ne trezim ca avem verde la fabricat blendere uriase si la inchirierea pentru o zi a intregii echipe TNT Brothers de la Clinceni.

Ziua de filmare a fost impartita in doua: prima jumatate – plina de transpiratie si inghesuiala – cat am filmat in interiorul avionului. A doua jumatate – cer senin si aer din belsug, mii de metri de aer prin care skydiverii au invartit blenderul si au cautat cele mai bune metode de a reusi sa fie si filmat in timpul asta. Caci teoriile de la sol in care noi le explicam ce unghiuri de filmare si ce miscari de camera ne dorim nu se potriveau deloc cu posibilitatile reale, in cadere libera cu un blender de vreo 30kg atarnat de unul dintre ei.

Dupa vreo cinci repetitii ale saltului ne-am obtinut toate dublele de care aveam nevoie si am trecut la montaj.

A iesit ce se vede:

 

Din fericire, exista si un making of care ne scuteste de a mai pune poze de la filmari 🙂

 

Agentie: The HUB. Partners // Dinu Panescu
Producator: Razvan Cliza
Regizor: Tudor Hristescu
Imagine: Laurentiu Raducanu
Echipament filmare: Sony FS7, Gopro Hero 4&5.