Probabil tot cu ocazia sponsorizarii TIFF 2017 (despre care am mai pomenit si in povestea despre video portretul lui Tudor Giurgiu) Staropramen a decis sa faca o serie de clipuri in cadrul unei campanii ce se invarte in jurul ideii de film, o campanie speciala din vara lui 2017.

“Imposibil de uitat pentru…” Andreea Vasile, Corneliu Ulici, Diana Cavaliotti, Dorian Boguta.

Acestia au fost cei patru actori invitati sa-si aminteasca de filmul care i-a marcat cel mai tare. Ideea era sa vorbeasca despre film dar fara sa-i mentioneze numele; sa dea sugestii, sa povesteasca scene, sa isi aduca aminte de trairile lor din timpul vizionarii filmului, sa zica – vag – despre ce e vorba si la ce face referire, urmand ca cei care vedeau clipurile in cadrul campaniei sa isi dea cu parerea, sa ghiceasca numele filmului.

Filmarile au fost printre primele realizate in proaspatul sediu Parcfilm unde ne-am amenajat si un mini-studio video si foto, numai bun pentru astfel de joburi.

Timp de doua zile i-am avut invitati pe cei de la V8 Interactive si pe urmatorii actori, care ne-au incantat cu amintirile lor despre filme:

Andreea Vasile

 

Corneliu Ulici

 

Diana Cavaliotti

 

Dorian Boguta

 

Si acum, intrebarea de baza: v-ati prins despre ce filme este vorba? 🙂

Regizor: Razvan Macovei
Imagine: Tudor Hristescu