13 iulie 2016, Gradina Floreasca, 35 grade la umbra.

Filmam toata ziua in plin soare pentru Nalu Underwear, o linie de lenjerie minimalista, un brand romanesc care isi doreste foarte mult un clip de imagine simplu, grafic, minimalist, in care accentul sa nu fie pus pe produs ci pe atmosfera. Un clip “concept”.

In dimineata zilei de filmare ne trezim doi tipi imbracati amandoi in camasi albe de in 🙂 Regia si imaginea are wearing white today!

Cu remote controller-ul de la Phantom 3 in brate. Filmarile s-au pierdut. Card failure.

Cu remote controller-ul de la Phantom 3 in brate. Filmarile s-au pierdut. Card failure.

 

O locatie prospectata cu multa atentie cu cateva zile inainte si care, la prima vedere, nu oferea mare lucru, s-a dovedit a livra niste colturi si niste unghiuri foarte interesante cu care am incercat sa ne jucam pentru a scoate cat mai bine in evidenta atmosfera ceruta de client.

Asa ca ne-am jucat si am filmat o zi intreaga la Gradina Floreasca, ajutati si inspirati foarte mult si de prezenta modelului Maria Balan. O fata foarte draguta, vesela si cooperanta, care a suportat cu stoicism soarele-n cap alaturi de echipa de filmare si, in consecinta, a capatat o frumoasa tenta rosie pe umeri. Multumim foarte mult Andrei Oana pentru color correction 😉

FullSizeRender-1

By the pool, Gradina Floreasca

By the pool, Gradina Floreasca

The director, the DOP and the model :)

The director, the DOP and the model 🙂

Andrei Oana holding tight to the Sony FS7 camera

Andrei Oana holding tight to the Sony FS7 camera

 

Am filmat mult si cu drona. DJI Phantom 3 Professional s-a dovedit din nou un device de incredere pe parcursul filmarilor. Nu si cardul, insa. In urma filmarilor cardul a dat erori pe toate computerele pe care a fost incercat si nici macar firmele de recuperare date nu au reusit sa ii dea de cap problemei. Asa ca am ramas fara un set remarcabil de filmari aeriene. Piscina de la Gradina Floreasca, paturile din jurul ei si aleea de intrare formau niste pattern-uri deosebite pe care le-am surprins in slow motion, dar de pomana. Se afla undeva, ingropate si encodate intr-un mod misterios si indescifrabil, pe un card Sandisk Extreme Pro de 64Gb. C’est la vie.

Filmarile s-au desfasurat si pregatit sub atenta indrumare a producatoarei Ilinca Nanoveanu, care a si montat materialul intr-un timp record, avand in vedere ca am filmat cu doar doua zile inainte de lansarea site-ului si a produsului.

Clienta – Sonia Micu – a stat cu noi toata ziua si a fost foarte cooperanta: a venit cu idei si multa apa plata, ambele folositoare.

Asta a iesit, va invitam la vizionare:

 

Clipul a fost filmat pe camera pe care ne bazam tot mai des in ultima vreme – SONY FS7 – pe care am imperecheat-o cu frumoasele Zeiss-uri prime din dotarea Parcfilm.

Client: Nalu Underwear (Sonia Micu)
Producator si editor: Ilinca Nanoveanu
Regizor si filmari aeriene invizibile: Tudor Hristescu
Director imagine si operator: Andrei Oana