Dintotdeauna am vrut sa avem in productie o reclama din-aia misto, cu chestii care zboara, chestii aruncate dintr-o tigaie in slow motion. Stii, genul ala: leguma se invarte colorata prin aer, alaturi de colegele legume egal strident colorate, carnea face flonc-flonc precum o minge care se loveste de asfalt (doar ca intr-un fel frumos), chef-ul isi arata maiestria, iar publicul bucuria.

Si-am facut-o!

La final de noiembrie 2016 am primit de la V8 Interactive un scenariu cu niste referinte de genul asta. Am zis hm, hai sa propunem un buget; caci chestiile astea filmate cu 1000 frame-uri pe secunda nu sunt deloc ieftine. Am propus, s-a aprobat, s-a filmat, a iesit.

In regia lui Bogdan Albu, cu o imagine semnata de Viorel Sergovici, in platoul lui Tony Fiori care a orchestrat toate chestiile de slo-mo si ajutati de food-styling-ul lui Codrut Mendea, s-a intamplat una dintre cele mai frumoase productii Parcfilm din 2016, din punct de vedere al output-ului: o reclama TV pentru Staropramen featuring acelasi Chef Foa pe care l-am mai intalnit in 2016 si in alte filmari Parcfilm – “Chef Xperience” sau “Intr-o zi o sa fiu Chef”.

Agentie: V8 Interactive
Producator Parcfilm: Razvan Cliza
Regie: Bogdan Albu
Imagine: Viorel Sergovici
Food Styling: Codrut Mendea