Pe Alex l-am cunoscut in timpul filmarilor pentru filmul de prezentare al platformei oamenisigusturi.ro. E tipul pe care il vedeti in filmul de aici la minutul 2:07 (face cu mana catre clienti si pregateste un peste in paine).

E un tip care se prezinta bine si, iti zic sincer, gateste si mai bine ­čÖé

In cadrul unei serii de clipuri “Staropramen Visual Docs” propusa de V8 Interactive pentru platforma mai sus mentionata am avut ocazia sa ma intalnesc din nou cu Alex pentru un mini-documentar, un scurt portret, o poveste despre cum a ajuns sa faca ceea ce face acum cu atata pasiune si cum se simte in bucatarie.

Pentru a realiza acest film am avut la dispozitie atelierul lui Alex – unde isi face toate testele si gatelile pentru evenimente, piata Obor – intotdeauna o surpriza plina de bunatati – si terasa restaurantului “La Raci” din parcul Herastrau. Bucuresti, Romania ­čÖé

Dupa niste cumparaturi facute in piata am facut o pauza de masa chiar in atelierul lui Alex: rosii, branza, ceapa – asa, sa mearga bine filmarea. Apoi am facut multe alte pauza de masa, mai exact dupa fiecare fel de mancare gatit.
Pot spune ca am plecat inapoi la birou cu cardurile si burtile pline.

A doua zi de filmare s-a intamplat pe terasa din Herastrau, unde Alex ne-a spus, pe scurt, povestea lui.
Am ales, am taiat, iarasi am mai mancat ceva, iar la final ne-am bucurat de ce-a iesit:

 

Regie & Imagine: Tudor Hristescu
Asistent productie: Aurel Minulescu
Postproductie: Alexandru Capatoiu.
Echipament: Sony FS7 si set obiective prime Carl Zeiss.