In 2016 Audi a lansat un proiect interesant in Romania – “Audi Talks”, in care Tudor Chirila sta de vorba cu un invitat, iar rezultatul intalnirii lor se transforma intr-un montaj al celor mai relevante parti ale conversatiei.
Proiectul este modelul tipic de “video content” care a prins tot mai mult in zona advertisingului romanesc in ultimii ani, zona unde Parcfilm se descurca de minune. Pentru ca, vorba aia, daca nu ne laudam noi, atunci cine s-o faca?

Asadar: intr-o frumoasa zi de primavara am avut parte de Tudor Chirila intr-o discutie cu istoricul Lucian Boia, precum si de ultimul model Audi A8 ce rula elegant pe strazile din Bucuresti.
Numai ca noi nu ne aflam in el, iar asta e partea cea mai interesanta. Tudor a avut parte de o conversatie linistita si neintrerupta de echipa de filmare, el si Lucian Boia fiind filmati cu 3 camere Gopro fixate in masina, sunetul inregistrat local (in Audi) pe un recorder si transmis wireless pentru a auzi si noi ce se intampla ­čÖé
Masina lor a fost urmarita de masinile de productie si filmata din exterior.

Cand conversatia s-a incheiat masina ne-a revenit noua, echipei de filmare, si ne-am jucat putin cu ea pentru a obtine niste beauty shots absolut necesare in genul asta de film, care, desi nu e despre masina, trebuie sa fie si despre masina ­čÖé

Well, aici se poate vedea o mica parte din rezultatul povestii:

 

Echipa de productie:
Tartor-sef: Bogdan Craciun
Regizor & operator drona: Tudor Hristescu
Director imagine: Andrei Oana
Montaj si colorizare: Sergiu State