Servicii Video - Parcfilm
Servicii

Producție Video

Filmăm orice ? dar ne și ocupăm de organizarea filmărilor: avem în grijă toate departamentele si detaliile: producție video, postproducție, regie, imagine, scenografie, costume, actori, machiaj, locații de filmare, echipamente de filmare – imagine și sunet. Coordonăm totul pentru a obține filmul dorit de client.

 

Descoperă proiectele noastre

1240 +
Proiecte
video
240 +
Reclame
150 +
Filme
Corporate
Servicii

Postproducție

Mii de ore de montaj stau in spatele eficientei postproductiei noastre.
Servicii de editare profesionale, colorizare, animatii 2D si 3D si timpi scurti de livrare – pentru asta ne-am antrenat in toti acesti ani 🙂

 

Descoperă proiectele noastre

Servicii

Filmări aeriene

Realizăm filmări aeriene cu drone de cea mai înaltă performanță. Filmările din aer dau o perspectivă unica și senzațională asupra lucrurilor și recomandăm cu căldură să fie incluse în orice film de prezentare sau documentar. Asigurăm servicii complete: transport, echipă filmare, echipament.

 

Descoperă proiectele noastre

Servicii

Ședințe foto

În timp am dezvoltat și servicii de fotografie profesională – în studio sau în locație. Fotografie de produs sau de personaje, de la cele mai simple job-uri (produse sau portrete pe fundal neutru) până la producții complexe, de anvergura unei producții video serioase (key – visuals pentru campanii de publicitate).

 

Descoperă proiecte foto

Servicii

Timelapse

Suntem foarte buni artizani ai filmărilor de tip “time lapse” sau “hyper lapse”, adică surprinderea trecerii a perioade lungi de timp în doar câteva secunde sau minute. Aceste filmări dau o atmosferă aparte reclamelor sau filmelor de prezentare.

 

Descoperă proiectele timelapse

Servicii

Spoturi radio

Realizăm înregistrări audio în studioul propriu, precum și montarea acestora în spoturi audio sau podcasturi prin adăugarea de muzică și sound design. Oferim servicii de înregistrare cu o gamă foarte largă de actori profesioniști specializați în job-uri de tip “voice over”.

 

Descoperă proiectele noastre

Servicii

Închiriere echipament

Prin investiții constante în echipamente de filmare oferim soluții complete de închiriere pentru producții video, audio sau foto: închiriem camere video și foto, obiective foto și cinema, echipament stabilizare și mișcare cameră, echipament sunet, lumini, monitoare, personal calificat și transport.

 

Închiriază echipament

Servicii

Servicii creație

Ai nevoie de o reclamă sau de un film de prezentare pentru afacerea ta dar nu știi exact cum se face, care sunt pașii, ce anume trebuie să comunice sau în ce manieră? Lasă-ne să te ghidăm în acest proces prin oferirea de soluții de creație si consultanță – comunicare, copywriting și art directing.

 

Descoperă proiectele noastre

Servicii

Transmisii live

Oferim soluții de transmisie live pentru orice tipuri de filmări sau evenimente, fie că e vorba de simpla monitorizare a unei filmări (clientul nu mai vine la filmare și urmărește totul de acasă), fie că este nevoie de un live feed de la o conferință, concert sau orice fel de eveniment. Transmisiile live se pot face și multi-cam.

 

Descoperă proiectele noastre