La Parcfilm ne mândrim cu evoluția continuă și cu angajamentul de a produce content video și foto de înaltă calitate pentru clienții noștri. Un punct important din călătoria noastră a fost înființarea propriului nostru studio. Timp de un an și jumătate, acest studio a devenit un spațiu dinamic ce satisface nevoile a diferitor tipuri de producții. Ce a pornit inițial ca un loc dedicat pentru a filma „Farfuria lui Exarhu” – o emisiune de gătit găzduită de faimosul om de radio / bucătarul / scriitorul Răzvan Exarhu – s-a dezvoltat într-un loc multi-fațetat capabil de a găzdui o gamă largă de filmări video și ședințe foto.

Zilele de început: „Farfuria lui Exarhu” și Setul de Limbo Alb

Când am deschis inițial studioul a fost gândit în principal ca fundal pentru emisiunea captivantă de stand-up / gătit „Farfuria lui Exarhu”.
Setul era completat de un limbo mare alb, ce oferea posibilități nelimitate pentru filmări creative. Am pornit lucrurile cu o campanie memorabilă pentru Pegas, numită „Casa Pegas”, aducând în fața camerelor viziunea agenției We are sports, atât în format video, cât și foto.

Extinderea orizontului: Noul set de bucătărie

Odată cu creșterea cerinței pentru studio, la fel a crescut și ambiția noastră de a diversifica seturile și de a acomoda mai mulți clienți și proiecte – am construit o bucătărie nouă. Această adiție a apărut prima oară în reclama TV pentru mazăre congelată de la Edenia, alături de talentații campioni români de înot, David Popovici și Robert Glinta. Scenele înduioșătoare ale reclamei, alături de recordul impresionant al lui David utilizând produsele Edenia, au format primul video filmat în acest fundal nou.

Transformarea spațiului: De la bucătărie modernă la cadru de familie

Suntem deștepți și creativi (și, evident, modești) și am dovedit-o încă o dată prin transformarea completă a setului de bucătărie. Pentru reclamă Digest Kids, am modificat aspectul bucătăriei pentru a crea un cadru de familie cald și îmbietor. Distribuția fiind formată de un soț și o soție căsătoriți și în realitate, reclama a înfățișat un moment frumos de apropiere cu bebelușul lor până la apariția problemelor digestive.

Un spațiu multifuncțional: Îmbrățișând diversitatea

Pe măsură ce s-a dus vorba despre versatilitatea studioului, am avut plăcerea de a găzdui multe alte producții video, inclusiv interviuri, segmente de documentar, emisiuni de gătit, podcasturi, și multe altele. Planul general deschis și adaptabil al studioului, alături de echipament de ultimă generație, găzduiește confortabil producții de diferite mărimi, cu echipe de până la 15-20 de oameni.

Concluzie:

La Parcfilm, suntem extrem de mândri de creșterea și adaptabilitatea studioului nostru.
Câteva detalii tehnice despre studio: 100 de metri pătrați (poate că nu avem hectare de spațiu, dar inimile noastre sunt mai mari) ce includ un spațiu pentru make up, și o bucătărie de rezervă complet echipată și funcțională (unde asistentul de bucătar poate prepara orice este necesar pentru setul principal, unde este filmată acțiunea).
Și, foarte important: este cald iarna și răcoare vara. Potrivit pentru filmări mici și medii de până la maxim 15/20 de oameni.

Pe măsură ce continuăm să inovăm și să explorăm posibilități noi, studioul nostru rămâne un spațiu primitor pentru clienții în căutare de producții video sau foto de mărimi mici sau medii. Abia așteptăm să găzduim și mai multe proiecte remarcabile și să aducem la viață povești captivante în acest cadru în continuă dezvoltare.
Nu ezitați să ne contactați!