În cei peste 20 de ani de activitate, echipa Parcfilm a cochetat și cu zona filmului cu mai multe ocazii. Relațiile bune cu alte case de producție de film partenere ne-au adus implicarea în mai multe proiecte frumoase, la care am prestat mai multe tipuri de servicii.

În perioada octombrie – decembrie 2004 Parcfilm a oferit servicii de Management Productie firmei Mandragora, pentru productia filmului Moartea Domnului Lazarescu” – regie Cristi Puiu, film premiat la numeroase festivaluri: Cannes – Premiul „Un certain regard”, Copenhaga – „Golden Swan”, Namur (Belgia) – „Golden Bayard”, Reykjavik (Islanda) – „Main Prize” etc.

 

 

 

 

 

În 2006 urma ca Parcfilm să ofere iar servicii de management productie pentru „Bricostory” în regia Andreei Păduraru, un scurt metraj produs de Mandragora, unde un cuplu face cumpărături într-un magazin de bricolaj pentru locuința acestora.

În 2014, Parcfilm a oferit servicii de management postproducție și pentru filmul documentar „Afacerea Tănase”, în regia lui Ionuț Teianu. Filmul a fost nominalizat la premiile Gopo pentru „Cel mai bun documentar” și pentru „Cea mai bună muzică”.

2014 Tudor Hristescu a fost producator cât și regizor pentru Umbre II – „Behind the scenes” (link spre site-ul nostru catre articolul unde vorbim despre asta), film documentar de tip „making of” care acopera intreaga productie a serialului HBO „Umbre” – Sezonul II. Filmat pe parcursul a peste 40 de zile, în România și Germania, documentarul ofera o amplă analiză a felului în care sezonul II din serialul Umbre a fost produs.