Parcfilm ofera spre inchiriere un pachet format din camera video Sony FS7, obiective si toate accesoriile necesare unei productii profesionale.

Intrucat detinem o mare varietate de camere si obiective video / cinema si foto, putem discuta despre pachetul care sa se potriveasca perfect cu productia ta video sau foto!
Pentru a vedea toate echipamentele detinute de Parcfilm ce pot fi folosite click aici.

Ce contine pachetul:

Camera SONY PXW FS7 (optional cu extension unit XDCA-FS7) + geanta de transport.
Adaptor Metabones pentru obiective Canon cu montura EOS (se poate alege intre adaptorul normal, cu factor de crop, sau Speedbooster ULTRA, care anuleaza factorul de crop si mareste cu o diafragma capacitatea obiectivelor).
Set complet obiective Carl Zeiss primes, modate pentru suport follow focus (inele metalice de focus): 18mm, 25mm, 35mm, 50mm, 85mm, 100mm Macro + geanta de transport HPRC hard case.
Baterii camera (varianta BPU pentru camera simpla sau baterii tip V-mount pentru camera + extension unit).
2 carduri Lexar XQD 1333X/1400X de 64GB + card reader.
Follow focus (optional cu base plate si tije de 15mm).
On board  extra monitor SmallHD / Blackmagic de 5″ cu toate accesoriile.

Pret pachet: 200 euro + TVA.

Pentru lista completa cu preturi ale echipamentelor oferite spre inchiriere de Parcfilm puteti accesa aceasta pagina.

Despre camerele SONY FS7 am vorbit mai pe larg in articolul de aici, iar despre obiectivele Zeiss aici.

_MG_2710MIC

obiective-zeiss2

Pachetul este gandit pentru productiile ce isi doresc un look orientat catre “cinema”. Obiectivele Carl Zeiss foto au o optica similara cu modelele CP, diferentele de performanta optica intre ele fiind minore. Iar camerele SONY FS7 si-au dovedit, in timpul trecut de la lansare, capacitatile extraordinare intr-o varietate de productii, de la film independent, documentar, emisiuni, reclame TV sau online pana la filme corporate. Cu un senzor Super 35, dynamic range impresionant, un ISO de baza 2000, profiluri de culoare flat de tip Slog 2 sau Slog 3, inregistrand 4K real in spatiul de culoare 4:2:2 intern, codecurile Sony XAVC sau Apple Prores (cu extension unit) fac din aceasta camera un super instrument de achizitie imaginii, mai ales cand este folosita impreuna cu un set performant de obiective.

Pentru inchirierea echipamentelor video / audio Parcfilm, aveti la dispozitie acest numar de telefon: Daniel Butnariu 0723 577 697.