Dupa cum ii spune si numele, in luna mai a anului 2014 am realizat un film de prezentare a magazinului “La Moldovan” din Cluj. Filmul reprezinta un studiu de caz comandat de firma RBC, care este principalul furnizor de solutii, IT, hardware si de consultanta pentru industria alimentara din tara.

Oricat de simplu / plat ar suna un asemenea subiect, pentru noi a fost o bucurie, mai ales pentru ca filmarile s-au petrecut la fix o zi dupa achizitia dronei DJI Phantom 2 echipata cu stabilizator Zenmuse 2D pentru camera GoPro. Asa ca, desi subiectul in sine nu cerea asta in mod necesar, am inserat si niste filmari aeriene 🙂

Si pentru ca ne plac la nebunie, am bagat si doua timelapse-uri mici. Uite-asa:)

“La Moldovan” este un magazin special, o carmangerie la superlativ, un “concept store”. Vei fi surprins, mergand pe strazile centrale ale Clujului, sa descoperi aceasta oaza de produse de calitate, super tehnologie si servicii excelente.

vlcsnap-2014-05-14-18h40m58s244

Cata vreme am tot filmat prin magazin ochii nostri au au avut parte de tot felul de peisaje cu carneturi care mai de care. Iar domnul Cosmin Moldovan, prezent la filmari, ne-a aratat niste “stiinta” in domeniul carmangeriei, pregatind el insusi niste aranjamente deosebite.

6W6A9725

Mai multe nu sunt de spus, decat ca in urma filmarii – si fara nici o legatura cu acest film de prezentare – din prea mult entuziasm si intr-o alta zona a Clujului, am dat cu drona de pamant de la etajul 4. Dar asta e o alta poveste despre care se pot citi mai multe aici.

Pana una alta, filmul:

 

Filmarile au fost realizate cu:
Camere: Canon 5D Mark III, Canon 6D, Panasonic AG AF 100, GoPro Hero 3+ Black Edition
Obiective:
Canon EF 16-35mm f/2.8L II
Canon EF 24-105mm f/4L IS
Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
Carl Zeiss Planar T* 1.4/50mm

Productie, regie, imagine, camera: Tudor Hristescu
Asistent, camera, montaj: Emilian Floares