Si a fost si 8 Martie 2015!

Moment pentru care ne-am pregatit din timp, cu ocazia unui job venit de la Regina Maria – reteaua privata de sanatate. Cu acest client aveam deja o istorie in privinta filmuletelor cu copii: ne-am jucat si pentru a face un clip despre specializarile medicale din retea, iar mai apoi un spot pentru parteneriatul TIFF – Regina Maria. Copii sunt frumosi si mai tot timpul orice ii pui sa spuna suna bine:) Dar pentru ziua mamei, era chiar musai sa facem un film in care copiii sa aiba rolul principal!

vlcsnap-2015-03-10-14h53m16s174

Gemenele au fost highlight-ul zilei. Si al montajelor finale 🙂

 

Zis si facut: la sediul Regina Maria din Baneasa, intr-o zi friguroasa de iarna (era inca iarna cand am filmat), ne-am intalnit cu o multime de copii frumosi, imbracati cu grija de propriile mame care ii si insoteau la filmare. Si i-am rugat sa ne povesteasca despre mamele lor. In cat mai multe cuvinte:)

vlcsnap-2015-03-10-11h47m06s71
In aceasta poveste este vorba, desigur, despre mame si despre ziua mamei. Si de-asta cred ca am scris cuvantul “mama” cam de 25 de ori in aceasta pagina:) Dar adevarul adevarat este ca unii copii au venit insotiti si (doar) de tati. Iar unul dintre ei chiar a insistat sa spuna cateva cuvinte si despre tatal lui, lucru care mie, ca scriitor de poveste si tata in acelasi timp, mi s-a parut grozav!! Lucru care ma face sa ma gandesc cat de tare ar fi sa avem si un film similar in care sa se vorbeasca despre tati, nah! Mamele sunt obisnuite cu dovezile de dragoste si duiosie, dar pe noi sigur ne-ar face praf. Sa vezi atunci plansete si lacrimi sterse pe furis in fata monitoarelor :))

vlcsnap-2015-03-10-14h56m09s75

Uite una si pentru tine, tati 🙂

 

Fiecare copil a povestit cam tot ce i-a trecut prin cap pe marginea intrebarilor noastre. Clipurile care au rezultat in urma acestei filmari au in total sub doua minute si fost alese din aproximativ patru ore de material brut! I-am intrebat, deci, cate-n luna si-n stele (cum e mama, ce stie mama, ce fel de printesa e mama, cum e seara la culcare, ce-ti place, ce-ti face, mama, mama, mama) si am ales the best of the best:

 

Am realizat si doua prerolls pentru youtube, iata unul dintre ele:

 

Filmarile au fost realizate pe o camera Canon 5D MK III dimpreuna cu o lentila Zeiss Planar T* 1.4 de 50mm.
Iar la sunet ne-a ajutat tare mult microfonul din dotare Senheiser MKH 416.