Dupa super mega ultra succesul pe care l-a avut ca membru al trupei O-Zone, Arsenie, unul din cei trei componenti, a hotarat sa mearga mai departe intr-o cariera solo, presarata cu multe videoclipuri.

Intamplarea face ca unul dintre clientii externi ai Parcfilm din Germania – regizorul Oliver Sommer – a fost contactat de Arsenie pentru realizarea unui videoclip in 2008. Oliver a inventat un scenariu cu multe fete, picina si limuzina si a apelat la Parcfilm pentru servicii de productie, asa ca productia s-a intors in Romania 🙂 where it should belong, ca sa zic asa.

Lucrurile pe care mi le amintesc si care sunt cele mai notabile fireste sunt alegerea piscinei si casting-ul. Se par ca la momentul respectiv nici o piscina sau club din Bucuresti nu erau suficient de ok pentru imaginea lui Arsenie. S-au propus nenumarate solutii dar pana la urma alegerea a fost un club select din Snagov unde chiria pentru o zi de filmare a fost ceva greu de imaginat.

DSC04177

Dancing in the night pe marginea unei piscine din Snagov

DSC04183

Fetele alese pentru videoclip au fost desigur foarte dragute, pricepute dar si foarte rezistente la o filmare care a durat aproape 24 de ore. Secvente de dans si de balaceala in piscina au fost inregistrate chiar si in dimineata de dupa noaptea de dupa ziua filmarii, evident cu aceeasi echipa. Unele au avut de filmat o secventa draguta de dans mimand “plutirea” la suprafata apei alaturi de Arsenie. Pentru asta a fost construita o platforma ancorata cu greutati mari de fundul bazinului, centrata si inaltata suficient ca suprafata ei – albastra – sa fie la numai cativa centrimetri sub nivelul apei, astfel incat cei care stateau pe ea sa para ca pasesc pe apa.

DSC04193

Fetele si Arsenie dansand pe platforma, “pasind pe apa”. Oliver Sommer la monitor.

 

Nici limuzina nu a fost un lucru usor de bifat. S-a dorit o limuzina foarte speciala, si una speciala au si primit. O imensitate “vintage style”. E incredibil cum de mai merg harburile astea; nu stiu ce varsta are masina asta, pe afara arata foarte bine, de mers merge dar nu iti prea da senzatia de incredere cum ca ai putea ajunge de la Bucuresti la Brasov cu ea fara sa se rupa in bucati, nu stiu exact de ce avut impresia asta. Poate de fapt e o masina senzationala!

DSC04107 DSC04116

Si mai mult nu a fost, decat multa caldura, oboseala si anduranta pentru echipa si talents. Multumesc tuturor celor care au fost acolo si au rezistat eroic pana la capat!

Iar la final, o mana pe fund oferita cu generozitate si caldura de Arsenie himself 🙂

DSC04153

Regie: Oliver Sommer
Imagine:
Productie: Tudor Hristescu