Primiti cu Micutu si Nelutu de sarbatori? 🙂

Cam asa ar suna cel mai “sarbatoresc” job din perioada Craciunului 2013 pe care l-a avut Parcfilm.

Deeeeci. Am avut de facut (filmat / montat) pentru Timisoreana – via Proximity – cateva colinde in care star-ul stand-up comedy Micutzu avea de cantat alaturi de un porcusor trei colinde, desigur adaptate. Si acum hai sa ne imaginam cum suna “O, brad frumos” sau “Iata vin colindatorii” intr-un mix de voce si grohaituri – ei bine, mai jos rezultatele:) Scenariile au fost bineinteles foarte dragute pe hartie, dar cu fiecare zi cu care ne apropiam de filmare se punea intrebarea “oare porcul cum va reactiona?”.  Lasand deci la o parte stresul si insomniile, totul a inceput in studiourile de la Audiotrust, unde s-au inregistrat cantecele, iar baietii de acolo au asezonat liniile melodice cu niste grohaituri de margaritar care fac tot deliciul.

Reclama pentru sarbatori

Locatia ceruta: “decor traditional romanesc, atmosfera calda de sarbatoare, globulete si cuptor, dalba dalba lerisor”. OK, deci Favorit TV 🙂 Lucrurile au mers foarte bine acolo, unde am fost primiti cum se cuvine si am avut la dispozitie un platouas numai pentru noi, unde ne-am putut desfasura o zi intreaga cu catel si cu purcel la propriu (fara catel doar).

Tinem sa precizam din capul locului ca animalul din imaginile de mai jos nu e unul ci sunt doua, pentru ca am avut si dublura, iar Nelutu de fapt e “Nelutza”, caci e fetita, si speram ca inca e in viata, sanatoasa si voinica. Mai precizam si ca ambii porcusori au fost ingrijiti cu mare atentie sub indrumarile medicului veterinar si in urma filmarii au ajuns cu bine inapoi la ei acasa. Dar nu vreti sa stiti ce idei mai au si veterinarii din ziua de azi 🙂

O saptamana intreaga au rasunat grohaituri in studioul de montaj de la Parcfilm pana cand colindele au luat forma clipurilor de mai jos. Iar si mai jos, cateva amintiri frumoase din timpul filmarilor.
Campania se poate vedea in intregime pe beretimisoreana.ro (si va fi vizibila pana cand vor trece sarbatorile de iarna ale lui 2013, deci cine citeste mai tarziu acest articol, probabil link-ul va duce spre o alta campanie)

Noi venim colindatori

 

O, brad tepos

 

Lerulet si fulgusor

 

Fotografiile de mai jos au fost realizate in timpul filmarilor / pregatirilor de Matei Soptereanu.

IMG_8551

Micutu la darts cu Nelutu

Filmare de sarbatori

Sa fim siguri ca porcul a jucat toate scenele in care trebuia sa joace

IMG_8525 IMG_8527 - Copy IMG_8528 - Copy IMG_8543 IMG_8546 IMG_8555 IMG_8559 IMG_8562 IMG_8567 IMG_8569

Producator si regizor: Tudor Hristescu
Director de imagine & camera 1: Istvan Bordi
Operator camera 2: Mihai Ionescu
Operator camera 3 si asistent productie: Alexandru Capatoiu
Agentie: Proximity (Iulian Barbulescu, Valentina Florea, Razvan Soroceanu)
Client: Bere Timisoreana // Sab Miller