Articolul acesta este despre un micro-documentar pe care l-am facut cu mare placere, in timp ce navigam de la o insula la alta, in vara lui 2014.

Grecia e un loc minunat pentru asa ceva. Are atatea insule dintre care poti alege si atatea feluri de a le vizita. Dupa o saptamana de astfel de vacanta iti aduci aminte cu greu pe unde ai fost:)

N-ari prea multe de facut pe barca, atunci cand navighezi. Te uiti la mare, visezi la un golfulet ascuns, de care sa te bucuri doar tu si faci planuri pentru insula la care vei ajunge pe seara.

Citesti, te uiti la mare si la cer si te relaxezi. Esti departe de tot. De cele mai multe ori nu poti sa-ti folosesti telefonul. Si asta se dovedeste a fi o binecuvantare.

Endless sea

Endless sea

 

In felul asta am avut ocazia sa surprind atmosfera de pe barca, in timp ce se navigheaza. Am vrut musai sa vorbesc cu toti oamenii si sa-i intreb ce parere au despre excursie, ce asteptari au, la ce s-au gandit atunci cand au programat o astfel de vacanta.

Oamenii sunt diferiti: unora le place sa citeasca, altora le place doar sa simta vantul in par si sa priveasca marea, sau sa faca baie, sau sa calatoareasca pur si simplu…

Iata asadar ce au simtit oamenii din aceasta vacanta. Voi ce parere aveti despre navigat?

 

Regizor, DOP: Tudor Hristescu
Camera: Canon 5D MK III
Obiective: Canon EF 16-35 mm f/2.8 II USM