Intotdeauna propunerile de a face un clip de promovare pentru start-up-uri romanesti au fost binevenite la Parcfilm si ne-au incantat peste masura.

Triathlon Series este un joc dezvoltat de o echipa 100% romaneasca. Design, concept, promovare, pe toata linia. Misto de tot.
Ca o scurta descriere, in joc esti un triatlet amator, ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun. Nu-ti iese intotdeauna pentru ca asa e-n viata. Ai o sedinta enervanta la birou, ai stat prea mult seara cu prietenii la un sprit (Aperol sprit, desigur), sau ai alunecat si te-ai lovit. Ca-n viata, cum spuneam 🙂

Jocul este construit pe ideea că ai în tine puterea necesară să faci față competiției.
Cu fiecare antrenament, devii o versiune mai bună a ta, iar fiecare energie inteligent dozată te ajuta să răspunzi provocării de a-i depăși pe ceilalți și, înainte de toate, pe tine însuți.

OK. Acum hai sa transpunem asta intr-un film.

 

Clipul a fost filmat in studiourile improvizate Parcfilm, intr-o seara placuta, intre prieteni, afumandu-ne cu masina de facut fum si, cand masina nu a mai vrut sa functioneze, afumandu-ne cu fum de tigara. Ca doar filmam un clip despre un joc sportiv, nu? :))

The biker doesn't seem to be working enough :)

The biker doesn’t seem to be working enough 🙂

 

Alaturi de cei patru care formeaza echipa AfterRace ne-am amuzat numindu-i ba „agentie”, ba „client”, ei fiind si una si alta: si creatia, si beneficiarul. Si, partial, familia 🙂

Iar Alex, personajul clipului nostru… a fost epic! Dupa ce a transpirat natural in costumul de neopren in care a filmat prima secventa, l-am transpirat noi artificial tot restul filmului:)
Tot prieten cu noi, Alexandru Popovici a fost primul din grupul nostru de prieteni despre care se putea spune ca „face sport” de-adevaratelea, cu mult inainte sa ne apuce pe toti microbul sportiv. Alex i-a insuflat microbul lui Andrei, unul din creatorii jocului, care intre timp a devenit, cum el insusi declara – „dependent de sport”; iar Alex se plange ca „a creat un monstru” 🙂 Intre timp, „monstrul” a creat un joc 🙂

img_2764

compilatie

Why is there a slipper? Watch the teasers for Triathlon Series board game!

Why is there a slipper? Watch the teasers for Triathlon Series board game!

 

Masina de fum a fost operata cu maxim profesionalism de celalalt cap al Triathlon Series – Cristian Catalin, care, cand masina-dragon a refuzat sa mai pufaie, a scos pachetul de tigari si astfel am avut niste fum pentru ultimile cadre din film. Cristi este primul game designer român membru al Spiele Autoren Zunft (SAZ), organizație profesională europeană, ce reunește creatori de jocuri din 19 țări.

img_2726

 

 

 

Cand se opreste masina de fum, raman tigarile!

Cand se opreste masina de fum, raman tigarile!

img_2851

Is it difficult, dear boy? 🙂

 

That’s all folks, cum se spune. In curand vom publica si teaserele pentru joc. Pana tunci, jocul se poate cumpara de pe site-ul After Race, care nu arata rau deloc.

La final sa mentionam si cateva detalii tehnice ale clipului Triathlon Series:
Echipa completa AfterRace (care a fost si la filmare): Andrei Dordea, Cristian Catalin, Ema Catalin, Ruxandra Hristescu.
Regie, imagine si camera: Tudor Hristescu.
Camera: Sony FS7 & obiective Carl Zeiss (50, 85, 100mm macro).
Pentru lumina de top am folosit unul din noile panouri de leduri de 120cm lungime, cu soft box si grid.
Editare si color correction: Alexandru Capatoiu.

PS: Si pentru ca mentionam la inceputul povestii clipuri pe care le-am mai facut pentru start-up-uri romanesti, ma refeream la Asphalt Stickers, despre a caror poveste aflati aici.