Merg de multe ori la sala, in special la Worldclass Downtown. Imi permit luxul de a da o fuga pana acolo la ora pranzului (la fel cum imi permit luxul de a filma de multe ori in weekend sau noaptea, ca deh, freelancer); intr-o vreme eram fan al orelor de cycling de la 12AM.

In fiecare vineri dadeam de o tipa vesnic vesela, cu un zambet pana la urechi si cu un playlist pe sufletul meu. Nu am retinut niciodata numele oamenilor si, sincer, nici pe al ei. Asa ca, peste o vreme, la o intalnire intr-un meeting room de la V8 Interactive, iata-ma fata in fata cu o fata pe care o cunosc foaaaarte bine la fata dar pe care nu stiu de unde sa o iau:)

Permanent intre concursuri de fitness si medalii mondiale, Anca Bucur urma sa fie endorserul Napolact pentru gama BIO prin prezentarea unor serii de exercitii pe care orice le poate face oriunde (in sensul de acasa sau la birou, nu in telecabina). Fiecare serie de exercitii urma sa aiba o durata de 7 minute, de fapt sapte exercitii diferite insiruite astfel incat sa iti lucreze toate grupele de muschi si sa iti puna sangele in miscare fara sa pierzi prea mult timp pentru asta, in cazul in care consideri asa ceva o pierdere de timp.

Am filmat trei serii de asemenea exercitii, fiecare serie din ce in ce mai dificila decat cealalta. Seriile urmau a se lansa la ceva interval de timp una de alta, dand timp oamenilor sa se acomodeze cu fiecare tip de exercitiu; in felul acest, cand ti-e mai bine si te obisnuiesti cu greul, treci la seria urmatoare, mai dificila.

Aici este unul dintre module, pentru celelalte ar trebuie sa verificati pagina de Facebook Napolact sau site-ul lor;)

Filmarile au avut loc intr-o frumoasa mansarda din cartierul Cotroceni, unde am filmat cu doua camere, dintre care una fost montate pe un slider de 150cm prevazut cu un mecanism de autopanoramare – indiferent in ce loc se afla pe slider camera, directia spre care priveste obiectivul este aceeasi.

Iar port-protectorul de la SmallHD s-a dovedit super util, ca intotdeauna. Nu e o investitie pe care sa o faci prea usor, cand te gandesti ca e doar o bucata de plastic, dar te salveaza de o multime de griji si iti protejeaza placa de baza a camerei, indepartand orice fel de agresiuni asupra portului HDMI.

img_0505

img_0506

img_0509

img_0504

Desi clipurile acestea au fost filmate cu cateva luni bune inainte de Craciun, momentul publicarii lor acum, intre Craciun si Revelion 2016 e numai bun sa ne ajute sa reintram in forma;)

Regizor si producator: Tudor Hristescu
Agentie: V8 Interactive (Oana Nastase & Dragos Ghita)

DOP & Camera 1: Paul Chirila
Camera 2: George Oprea