In anul 2013 s-a lansat pe piata din Romania o noua bere bruna de la Timisoreana. Evident ca s-a facut un mare tam tam pe tema asta, iar parte a marii campanii de lansare a fost si o campanie online desfasurata pe site-ul beretimisoreana.ro, campanie a carei poveste a fost asa:

Avem un clip cu Adrian Despot (Vita de vie) si Adi Igrisan (Cargo) care stau intr-un bar, se uita la TV, beau o bere si stau de vorba. Iar Adi Igrisan incearca sa il convinga pe Adi Despot sa bea o bere bruna, cu toate argumentele posibile. Despot riposteaza, argumenteaza. Discutia se incheie iar utilizatorii site-ului sunt invitati sa posteze argumente pro sau contra incercand sa il convinga pe Despot sa bea o bruna. Campania e interactiva si actiunile utilizatorilor (comentarii sau diverse apasari de taste) provoaca reactii ale celor doi care fie comenteaza, canta, fluiera, spun o poanta etc.

Asa ca ce am avut noi de facut a fost sa filmam discutia principala dintre cei doi (un intro si un outro de final de campanie) impreuna cu o multime de “reactii” ale celor doi pentru intereactiunile cu utilizatorii. Filmarile au avut loc intr-o carciuma din centrul vechi al Bucurestiului, intr-o minunata zi calduroasa de vara in care a trebuit sa oprim aerul conditionat ca sa putem inregistra ok sunetul. Here you go:

 

In timpul filmarii reactiilor celor doi au reiesit o multime de bloppers pe care le-am asamblat intr-un filmulet separat. E misto cand mai si razi la filmari:

 

Productie, regie, imagine, camera 1: Tudor Hristescu
Camera 2 & montaj: Emilian Floares
Camera 3: Alexandru Capatoiu
Agentie: Proximity – Adrian Dragu, Iulian Barbulescu, Razvan Soroceanu
Client: Sab Miller // Timisoreana

vlcsnap-2014-01-09-11h08m33s251 vlcsnap-2014-01-09-11h07m55s116 vlcsnap-2014-01-09-11h07m35s242